Royal IV Brussel – GSG Aarschot  A: 97 – 66

Met het openbaar vervoer naar de match, het is eens iets anders…

In ’t station van Aarschot worden we vriendelijk welkom geheten. Voor een schamele 6 euro zitten we In een mum van tijd (2 mummen) in het centrum van de Europese hoofdstad. De imposante Grote Markt is moeilijk te vergelijken met die van Aarschot… De drukke omgeving van Adolf Max, Brouckereplein en Anspach zijn recent verkeersvrij en gezellige speelstraten geworden. Via een gesloten Beurs en de chique Dansaertstraat komen we op de Oude Graanmarkt waar we in het Vlaamse “CC de Markten” iets nuttigen. Volgende halte is het “place m’as-tu-vu”, Sint Goriksplein dat leidt naar “Comme chez Soi”-sterren op het Rouppeplein, maar we hebben al gegeten… Dan maar direct naar onze bestemming, het aloude Zuidpaleis.

De match dan:

“0,0”

Toch blijft Brussel een bruisende stad!