United Woluwe Basket – GSG Aarschot A 85 – 71

Het Fallonstadion, iets voorbij het Woluwe-shopping Center is vandaag onze bestemming. Hier vocht Johan Boskamp, in het voetbal,  heroïsche duels uit met het toenmalige Racing White.

Langsheen het terrein komen we in de sportzaal.

In het begin blijft het enkele minuten 0-0, maar dan worden we overdonderd: 10-4, 18-4, 25-4. We shotten archislecht en pakken weinig of geen rebounds tegen onze struise, sterke tegenstanders. Na het eerste kwart is het 25-6. Het tweede kwart komen we in de match maar dan shot het nummer 4, ene „Vlaeminck”…, blindelings alles binnen.

Rust 45-28.

Nieuwkomer Lode tracht de bakens te verzetten en lukt daar aanvankelijk in. De wedstrijd wordt evenwichtiger maar langszij komen zit er niet echt in. Wanneer we dan nog een technische fout en een uitsluiting aangesmeerd krijgen, doet dat de deur definitief dicht. Wat niet kan gezegd worden bij de tegenpartij…

Brussel ligt ons blijkbaar (nog) niet.

25-6, 20-22, 22-21, 18-22.

J verlinden 13, J Hendrickx 14, D Vingerhoets -, B Boutsen 2, T Verheyden -, V Benoy 11, B Sissoko 14, T Cools 17, L Uytebroeck -.