GSG Aarschot A – Bavi Vilvoorde 63 – 90

GSGA organiseert een Sponsordag ter gelegenheid van de derby tegen Vilvoorde, in het verleden altijd al geladen wedstrijden. Ons knap “No Mercy  dance-team” is van de partij en adelaar Scoot slaat zijn vleugels nog eens uit. Good old dj Dré stoomt een bomvolle zaal klaar. Ondanks de kwetsuren van Jens en Dillen is alles aanwezig om er weer een weergaloze en spannende basketavond van te maken.

We starten meteen met 3-0. Maar binnen de kortste keren wordt het 3-11. We komen er het eerste kwart (9-22) niet bij te pas, komen overal tweede en stapelen de missers op. Bij de rust is het 21-45 en de Vilvoordse gard (Lataire), dan al 17 punten, is niet te stoppen.

De U-Placers hadden een ongelukkig seizoenbegin met heel wat gekwetsten. Hier tonen zij echter de beste uit de reeks te zijn. Beloftevolle jongeren spelen gedisciplineerd en vooral heel efficiënt.

Na de rust is er weinig beterschap en moeten we de wet van de sterksten ondergaan.

Spijtig voor onze talrijke aanhang. Zij hebben attractief basket gezien, jammer genoeg van de tegenpartij.

9-22, 12-21, 21-26, 21-21.

J Verlinden 3, S Stuyven 2, A De Reze -, T Lowet -, D Vingerhoets 9, B Boutsen 17, T Verheyden 10, V Benoy 2, B Sissoko 12, T Cools 8, L Uyttebroeck -.