Vrijdag 22/01, 19.30 uur

Vergaderzaal Sportdienst, Sportcomplex Demervallei, 3200 Aarschot.

In deze infosessie gaat Gezondheidscoach Sandra Deboes dieper in op voeding en wat deze kan betekenen voor een (jonge) sporter. Op vandaag is het moeilijk om door alle verhalen en hypes heen nog te weten wat gezonde voeding is. Van light-producten tot suikers en supplementen, iedereen heeft wel een mening, maar wat is er nu precies van aan? En als het al zo moeilijk is om het eens te geraken over wat nu wel of niet gezond is, hoe kan je dan uiteindelijk nog weten wat al dan niet geschikte voeding is voor sporters?

Bijvoorbeeld. Suikers zijn belangrijk, maar niet alle suikers zijn geschikt, en zeker niet voor sporters die voluit willen gaan in een match. Wat zijn nu precies die goede suikers ? Wanneer mag een sporter wel of niet eten ? Zijn eiwitten even goed als suiker ? Heeft mijn zoon of dochter voldoende aan water tijdens het sporten of is sportdrank een noodzaak ? Op deze vragen – en meer – krijgt u een antwoord tijdens deze infosessie.

Als voedings- en gezondheidscoach neemt Sandra u mee naar de basis van de voedingsleer en de natuurlijke gezondheidszorg. Op basis hiervan kijken we naar wat voeding met het lichaam doet, en hoe een sporter hier maximaal profijt kan uithalen.

Enne … niet alleen sporters varen hier wel bij. Ook papa’s en mama’s die nog wat van de overtollige feestdagen-kilo’s willen kwijtraken kunnen nu zonder excuus komen luisteren!

Sandra Deboes biedt ook individuele coaching aan. Meer info via haar website www.sanvita.be